News Flash:

Scovergi de post - Cu 10 lei mananci cat vrei

18 Mai 2017
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
De ce sa le cumperi de la coltul strazii, fa-le chiar tu! Cea mai simpla reteta de SCOVERGI de POST! Dupa ce le vei prepara o data, nu vei rezista sa nu mai incerci!

Ingrediente:

500 gr faina
300 ml apa calduta
2 linguri ulei
1 lingura zahar
1 lingurita sare
7 gr drojdie uscata (sau 25 gr proaspata)

Mod de preparare:

Mai intai pregatim aluatul. Amestecati drojdia uscata cu faina si sarea. Apoi incepeti sa adaugati apa in care ati dizolvat zaharul, putin cate putin, si framantati. Adaugati si ueiul si framantati pana nu se mai lipeste de maini. Lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.
Formam bile din aluat.

Citeste si Invata sa faci scovergi dupa reteta bunicii! Cum sa procedezi ca sa-ti iasa cat mai pufoase. RETETA MAI JOS

Manjim mainile cu ulei si incepem sa formam scovergile apasand cu degetele. Nu intindem cu sucitorul, aceasta operatiunea se face doar cu mainile, presand mereu cu degetele, obtinand astfel acele denivelari.

Dupa ce ati terminat puneti scovergile pe suprafata de lucru unsa cu putin ulei si presati din nou cu degetele pana ce sunt intinse suficient de bine.
Prajim scovergile in ulei bine incins. Veti vedea ca imediat ce le punem in ulei se vor forma denivelarile. Le praji pe ambele parti.

sursa: a1

scovergi post reteta scovergi aluat scovergi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021602 (s)