News Flash:

Scones cu fulgi de porumb

4 Aprilie 2012
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Scones cu fulgi de porumb
Ingrediente:

3 cani de faina
1/2 cana faina de mei
1 lingura praf de copt

1 cana pudra cartofi dulci mov
2/3 cana ulei
2/3 lapte de soia
2 linguri sirop de artar
un praf de sare
1 lingura otet

Mod de preparare:

Faina, faina de mei si praful de copt se cern impreuna. Pudra de cartofi se amesteca bine cu laptele de soia si restul ingredientelor. Totul se toarna apoi peste faini si se amesteca. Se aduna cu mana doar cat sa se omogenizeze, nu se framanta. Compozitia se imparte in doua; fiecare bucata se intinde int-un disc gros de aprox. 2 cm; se taie in 8. "Triunghiurile" se pun in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit aprox. 25 min.
Scones cu fulgi de porumb pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina ulei sare otet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
1654 viz    0 com
3541 viz    0 com
2553 viz    0 com
3177 viz    0 com
2092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027664 (s)