News Flash:

Scoici Saint Jacques la gratar

11 Februarie 2013
3976 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 scoici Saint Jacques
2 rosii
ulei de masline
1 ceapa rosie
1 mango
zeama de la o lamaie verde
patrunjel tocat
piper
sare
 
Mod de preparare:

Taie rosiile si mango in cuburi mici. Toaca marunt si ceapa. Amesteca rosiile, mango si ceapa intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper, adauga si putin ulei de masline si amesteca usor. Incinge un gratar si unge-l cu putin ulei de masline. Asaza scoile pe gratar si lasa-le timp de 1 minut pe fiecare parte. Cand sunt gata, trasfera-le pe un platou si orneaza cu salsa de rosii. Asezoneaza cu sare si piper, stropeste cu putin ulei de masline si orneaza cu patrunjel tocat. Scoicile se pot servi cu paine prajita unsa cu usturoi. Alatura la acest aperitiv un pahar rece de sampanie sau prosecco.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa rosie mango patrunjel tocat piper sare gratar platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2271 viz    0 com
2488 viz    0 com
2803 viz    0 com
4142 viz    0 com
3967 viz    0 com
5404 viz    1 com
2450 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017828 (s)