News Flash:

Scoici Saint-Jacques cu sos picant

25 Martie 2013
5289 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 scoici saint jacques
2 catei de usturoi tocat
1 ceapa verde feliata
1 jumatate de lingurita de amidon de porumb
2 linguri sos de soia
3 lingurite de zahar
1 lingura de otet de orez
1 lingura de ulei de susan
1 lingurita ulei de canola
1 sfert de lingurita de piper rosu zdrobit
1 sfert de lingurita de piper negru

Mod de preparare:

Amesteca cu un tel ceapa verde, usturoiul tocat, sosul de soia, otetul de orez, zaharul, amidonul de porumb, uleiul de susan si piperul rosu zdrobit. Incinge uleiul de canola (se poate folosi si ulei de masline) si prajeste scoicile putin pe ambele parti, timp de 2-3 minute. Adauga peste ele sosul si lasa-l sa fiarba putin, pana se ingroasa. Apoi scoate scoicile pe o farfurie si adauga peste ele putin sos.
Scoicile cu susan si sos picant se servesc calde, decorate cu ceapa verde sau fasole verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi tocat ceapa verde zahar piper rosu piper negru sos picant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1215 viz    0 com
3607 viz    0 com
1550 viz    0 com
1718 viz    0 com
2956 viz    0 com
1307 viz    0 com
1726 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019744 (s)