News Flash:

Scoici invelite cu pancetta

10 Octombrie 2013
952 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 scoici mari
6 felii subtiri de pancettta
15 ml de ulei de masline

Pentru piureul de mazare:
200 g mazare congelata
100 g crema de branza
30 g menta proaspata tocata marunt

Mod de preparare:


Pune mazarea la fiert cu putina sare pentru 4-5 minute, apoi scurge-o bine si mixeaz-o la blender pana capata consistenta unui piure. Adauga peste ea crema de branza si menta si amesteca-le bine. Clateste scoicile si usuca-le, apoi infasoara-le in pancetta. Stropeste-le cu putin ulei, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Prajeste scoicile in ulei incins aproximativ 2-3 minute.
Scoicile invelite in pancetta cu mazare se servesc calde, presarate cu menta proaspata si piure.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    0 com
1431 viz    0 com
1423 viz    0 com
3145 viz    0 com
1037 viz    0 com
965 viz    0 com
2137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019612 (s)