News Flash:

Scoici invelite cu pancetta

10 Octombrie 2013
989 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 scoici mari
6 felii subtiri de pancettta
15 ml de ulei de masline

Pentru piureul de mazare:
200 g mazare congelata
100 g crema de branza
30 g menta proaspata tocata marunt

Mod de preparare:


Pune mazarea la fiert cu putina sare pentru 4-5 minute, apoi scurge-o bine si mixeaz-o la blender pana capata consistenta unui piure. Adauga peste ea crema de branza si menta si amesteca-le bine. Clateste scoicile si usuca-le, apoi infasoara-le in pancetta. Stropeste-le cu putin ulei, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Prajeste scoicile in ulei incins aproximativ 2-3 minute.
Scoicile invelite in pancetta cu mazare se servesc calde, presarate cu menta proaspata si piure.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1288 viz    0 com
1478 viz    0 com
1477 viz    0 com
3222 viz    0 com
1079 viz    0 com
997 viz    0 com
2176 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019310 (s)