News Flash:

Scoici cu carne la cuptor

20 Septembrie 2011
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
Scoici cu carne la cuptor
Ingrediente: scoici din grau dur 500 g carne tocata 5 ciuperci proaspete un ou patrunjel marar o legatura ceapa verde oregano cimbru piper sare Pentru sos: 2-3 catei usturoi pisati cimbru 500 ml suc de rosii 150 ml vin alb sec piper Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca foarte bine carnea tocata cu toate ingredientele, tocate marunt. Pentru sos, se amesteca sucul de rosii cu vinul, usturoiul si condimentele. Pastele se fierb pe jumatate, la foc mic, pentru a nu se lipi, cam 7-8 minute, sa nu fie moi, apoi se scot si se umplu cu compozitia de carne, dupa care se pun intr-un vas yena. Se toarna peste ele sosul si se acopera vasul cu folie de aluminiu. Se dau la cuptor la 200 de grade in jur de 30 de minute. Apoi se scot, se presara cascaval ras si se baga iarasi, pentru cateva minute, in cuptor. La final se mai lasa sa se odihneasca 10 minute, sa mai traga din sos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi albe paste carne tocata ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017314 (s)