News Flash:

Scobar la gratar, cu dafin

24 Octombrie 2011
2996 Vizualizari | 0 Comentarii
Scobar la gratar cu dafin
Ingrediente: 2 scobari foi de dafin verdeturi a la Provence condiment pentru peste piper sare Mod de preparare: Pestii se curata de solzi, se eviscereaza, se indeparteaza capul, se cresteaza mai des si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus. Foile de dafin se pun inauntrul lor. Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins. Se servesc cu mujdei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala slaninuta afumata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3171 viz    0 com
1102 viz    0 com
4487 viz    0 com
2040 viz    0 com
3400 viz    0 com
1101 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018941 (s)