News Flash:

Scobar la gratar, cu dafin

24 Octombrie 2011
3126 Vizualizari | 0 Comentarii
Scobar la gratar cu dafin
Ingrediente: 2 scobari foi de dafin verdeturi a la Provence condiment pentru peste piper sare Mod de preparare: Pestii se curata de solzi, se eviscereaza, se indeparteaza capul, se cresteaza mai des si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus. Foile de dafin se pun inauntrul lor. Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins. Se servesc cu mujdei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3345 viz    0 com
1144 viz    0 com
4711 viz    0 com
2087 viz    0 com
3685 viz    0 com
1184 viz    0 com
1406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018302 (s)