News Flash:

Savuroase si extrem de gustoase, briosele sunt mereu alegerea ideala cand ai pofta de ceva dulce si rafinat

24 Mai 2019
235 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente

  • 600 g aluat foitaj
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lingura faina
  • 300 g zmeura proaspata

Mod de preparare:

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi pregatesti umplutura. Amesteci branza de vaci cu ouale. Adaugi zaharul, frisca lichida, faina si amesteci bine. Aluatul foitaj il tai in patrate cu dimensiunea de 10x10 cm. Asezi fiecare bucata de aluat in forme de briose, apoi le umpli cu amestecul de branza. Adaugi zmeura proaspata. Coci briosele 25 de minute, la 180 °C.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose foietaj briose zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013379 (s)