News Flash:

"Savoare acrisoara" - prajitura cu visine si crema de branza

3 Octombrie 2016
3552 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
150 gr faina
150 gr zahar

Pentru crema:
250 gr branza mascarpone
150 gr zahar
250 gr smantana, cu pana la 35% grasime

Alte ingrediente:
compot de cirese sau de visine
100 gr ciocolata

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu zaharul pana la 7 minute.
2. Adauga faina in ploaie. Omogenizeaza.
3. Unge cu putin o tava, pune aluatul in ea si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
4. Scoate blatul copt si stropeste-l cu putin compot (blatul il va absorbi). Aseaza cat mai bine fructele pe blat.
5. Mixeaza smantana cu zaharul, apoi cu mascarpone. Omogenizeaza.
6. Intinde crema peste visine, da ciocolata pe razatoare, presara peste crema si baga in frigider pentru 3-4 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura visine crema prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024456 (s)