News Flash:

Savarine facute in casa

16 Octombrie 2013
8499 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
5 linguri de pesmet
5 linguri de zahar
300 ml frisca

Mod de preparare

Sirop 1 cana de zahar se fierbe impreuna cu o cana de apa si apoi adaugam 1 esenta de vanilie. Se separa ouale si se bate albusul spuma tare, adaugam pesmetul in ploaie si apoi punem la copt in forme speciale de savarine. Nu cresc foarte mult la copt. Insiropam foarte bine savarinele dupa ce s-au racit si le ornam cu frisca multa multa.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2070 viz    0 com
2930 viz    0 com
2356 viz    0 com
5043 viz    0 com
2608 viz    0 com
1370 viz    0 com
7615 viz    0 com
1155 viz    0 com
2015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034081 (s)