News Flash:

Savarina cu pesmet

25 Ianuarie 2012
2812 Vizualizari | 0 Comentarii
Savarina cu pesmet
Ingrediente:

Pentru compozitie:
   
5 oua
6 linguri zahar
6 linguri pesmet
un pic de sare
   
Pentru sirop:
   
un pahar de apa
150 g zahar
2 linguri rom
  
Pentru ornat:

300 g frisca
 
Mod de preparare:

Frecam galbenusurile cu zaharul si sarea pana se albesc, apoi adaugam pesmetul. Separat batem albusurile bine apoi le adaugam la compozitie. Ungem formele de savarine cu unt si presaram faina. Umplem formele cu compozitia si le bagam in cuptor la foc puternic, bineinteles ca incalzim intii cuptorul. Facem siropul si insiropam savarinele, nu are importanta daca savarinele sau siropul sint calde. Le lasam la racit, timp in care facem frisca. Taiem capacelul la savarine, le ornam cu frisca, le mai punem si un mot tot din frisca si fructe confiate.
Savarina cu pesmet recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua zahar pesmet sare apa rom frisca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2135 viz    0 com
4436 viz    0 com
2646 viz    0 com
2466 viz    0 com
2019 viz    0 com
4749 viz    0 com
1697 viz    0 com
2159 viz    0 com
21736 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018062 (s)