News Flash:

Savarina

13 Mai 2011
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Savarina
Ingrediente: 5 linguri cu zahar pudra 5 oua 5 linguri cu pesmet coaja rasa de la o lamaie zeama de lamaie esenta de rom frisca Mod de preparare: 1. Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga coaja de lamaie, zeama de lamaie si pesmetul, iar la urma albusurile batute spuma. 2. Se pune compozitia in forma de savarina si se coace la foc potrivit. 3. Dupa ce e gata, se insiropeaza cu un sirop de zahar, apa si rom. Cand s-a racit, se umple golul cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet grapefruit banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
2045 viz    0 com
1172 viz    0 com
1171 viz    0 com
1763 viz    0 com
1702 viz    0 com
992 viz    0 com
3533 viz    0 com
1012 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018968 (s)