News Flash:

Satioasa si usoara de facut! Budinca de orez cu sunca si cascaval

24 Martie 2017
16328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 pahare orez fiert
130 gr sunca maruntita
130 gr mozzarella data pe razatoare
1 morcov spalat si dat pe razatoare
1-2 lingurite patrunjel tocat marunt
1 pahar lapte
2 oua
150-170 gr crema de branza
1 pahar parmezan ras
piper negru
sare

Citeste si

Mod de preparare:

1. Amesteca sunca cu mozzarella, orezul, patrunjelul si morcovul.
2. Unge o forma de copt de chec cu putin unt.
3. Pune in tava compozitia pregatita anterior.
4. Pune ouale, parmezanul rasa, piperul, sarea, laptele, ouale si crema de branza in vasul blenderul. Marunteste ingredientele si amesteca-le bine.
5. Toarna mixul peste orezul din tava si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

orez fiert mozzarella parmezan citeste si celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019720 (s)