News Flash:

Sarmale la cuptor

15 Decembrie 2011
3653 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale la cuptor
Ingrediente: 1 kg carne tocata 500 g orez varza 2 linguri de faina alba 2 oua 2 morcovi 1 ceapa mai mare patrunjel verde cimbru condimente pentru sarmale 2 felii de slanina sau carne afumata 2 linguri de bulion 500g ulei 200 ml bors acru sare Mod de preparare: Orezul se spala, se scurge bine de apa si se pune intr-un vas mare, alaturi de carne. Se adauga faina, ouale, condimentele, patrunjelul si se amesteca bine. Se caleste putin ceapa intr-o tigaie, se pune apoi morcovul razuit si bulionul. Dupa ce s-au rumenit, compozitia rezultata se pune in vasul cu carne, se presara cimbru, se potriveste de sare si se amesteca bine. Se pune apa cu putina sare intr-o oala, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga varza, careia i s-a taiat in prealabil capacul, si se lasa sa se opareasca putin. In alta oala se pun cotoarele de varza la fund si slanina. Dupa aceea se formeaza sarmalele si se pun in oala tapetata cu cotoarele de varza. La final se acopera sarmalele cu frunze si se baga la cuptor. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata delikat cartofi umpluti patrunjel tocat zahar vanilinat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015179 (s)