News Flash:

Sarmale in vas roman

2 Mai 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 varza cruda
1/2 buc. varza acra
1 ceasca orez
0,6 kg carne tocata amestec
bucati de slanina
1 ceapa mica
marar
suc de rosii
condimente ptr sarmale
cimbru
sare
piper boabe
piper

Mod de preparare:

Pentru inceput am pregatit vasul roman: am umplut si capacul si vasul cu apa rece, pe care le-am lasat cca 1 ora.
Am pregatit compozitia: carnea tocata am amestecat`o cu ceapa tocata marunt, orezul, cimbrul, sarea, piperul si condimentele ptr sarmale. Am pus si un pic de apa, pentru a se lega compozitia. Am lasat cumpozitia sa se odihneasca. Intre timp am pregatit varza: am spalat`o, si am ales frunzele ptr sarmale.
Am ruleaza sarmalele.

Apa din vas am aruncat-o, am pus ulei si ramurelele de marar, apoi un rand de varza tocata si bucatile de slanina si piperul boabe. Am pus apoi un rand de sarmale, apoi iar varza. Deasupra am pus sucul de rosii si  1/2 cana de apa. Am pus capacul si am dat la cuptor, la foc potrivit. Dupa 1 ora am marit un pic focul si am mai lasat inca 1 ora, apoi am luat capacul si am mai lasat 15-20 min.

Reteta de sarmale in vas roman ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale reteta sarmale carne vas roman
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1486 viz    0 com
2092 viz    0 com
1905 viz    0 com
1707 viz    0 com
1157 viz    0 com
1239 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019364 (s)