News Flash:

Sarmale in foi de vita-de-vie

25 Mai 2012
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale in foi de vita de vie
Ingrediente:

1 kg carne tocata amestec
200 g orez cu bob lung
frunze de vie
1 ceapa potrivita
cimbru
condimente pentru sarmale
rosii in bulion
crengute de marar
delikat
piper
sare


Mod de preparare:


Se toaca ceapa marunt, si se pune peste carnea tocata. Se amesteca bine, apoi se pune orezul, cimbrul, condimentul pentru sarmale, sare, piper, delikat. Se aleg frunzele de vita de vie, apoi se ia din compozitie si se formeaza sarmalutele.
Se pun intr-un vas, adaugandu-se crengutele de marar, apoi se pun rosiile si apa cat sa le acopere. Se da la cuptor pentru 2 ore la 150 grade. Se servesc cu mamaliga.
Sarmale in foi de vita-de-vie pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata ceapa mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
22564 viz    0 com
3185 viz    0 com
5935 viz    0 com
3158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012686 (s)