News Flash:

Sarmale in foi de vie

20 Mai 2014
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
250 g carne tocata de miel
1/2 ceasca orez
mix de condimente arabesti (orientale)
1/4 ceasca ulei de masline
1 ceapa medie, tocata marunt
1/4 ceasca de patrunjel proaspat, tocat marunt
3 linguri suc de lamaie
1/2 lingurita de curcuma sau sofran
2 linguri menta proaspata, tocata marunt
sare
1/2 lingurita oregano uscat
1 ou

Pentru fiert:
2 linguri ulei masline
30-40 frunze de vita de vie
1 lingurita usturoi tocat marunt
1/4 cana apa
2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

Opareste foile de vita, apoi lasa-le la scurs. Fierbe, separat, orezul 5 minute, apoi scurge-l de apa. Pune la calit ceapa in ulei, aproximativ 10 minute, intr-o tigaie. Adauga si carnea tocata si lasa-le sa se caleasca bine. Adauga orezul peste carne, opreste focul si adauga si restul ingredientelor pentru umplutura. Incepe sa impaturesti sarmalutele, pana termini umplutura. Asaza-le intr-o oala, adauga usturoiul, sucul de lamaie, uleiul si apa, apoi acopera-le cu foi de vita si lasa-le la fiert, aproximativ 50 de minute

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sarmale retete carne sarmale vie carne sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

978 viz    0 com
1314 viz    0 com
1392 viz    0 com
1247 viz    0 com
1138 viz    0 com
1223 viz    0 com
1562 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013462 (s)