News Flash:

Sarmale in foi de varza cu ciuperci

1 Martie 2012
2228 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale cu ciuperci in foi de varza
Ingrediente:

150 g orez
bucati de sunca
varza murata
3 borcane de ciuperci
1 ceapa potrivita
cimbru
piper alb
suc de rosii
delikat
piper macinat
sare
piper boabe
tije de marar

Mod de preparare:

Ceapa tocata am calit-o in ulei, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ciupercile (spalate, scurse si tocate marunt), orezul, cimbru, piperul macinat si 200 ml apa, si am lasat sa fiarba pana se umpla orezul. Am pus o lingura de delikat si suc de rosii si am mai lasat 5-10 minute. Am lasat amestecul sa se raceasca, apoi am format sarmalutele. Intr-un vas de lut (pe care in prealabil, l-am tinut umplut cu apa cca 30 minute), am pus ulei si tijele de marar, iar deasupra sarmalutele formate si bucatile de sunca. Am turnat suc de rosii si putina apa, am adaugat si boabe de piper, si am dat la cuptor ptr o ora. Se serveste cu mamaliga calda.
Sarmale cu ciuperci in foi de varza pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez sunca varza murata ciuperci ceapa cimbru piper alb delikat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013005 (s)