News Flash:

Sarmale in foi de varza acra - Tu stii care este ingredientul secret, care le da un gust nemaipomenit de bun?

16 Martie 2017
13403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 varza acra
0,5 kg carne tocata porc
1 cescuta orez
1 ceapa mica
bucati de slanina
suc de rosii
condimente ptr sarmale
cimbru
sare
piper
2 tije de marar + 2 fire marar proaspat

Mod de preparare:

Toate bune si frumoase... sarmalele au fost infasurate, iar vasul roman a fost pregatit - se lasa jumatate de ora umplut cu apa. Cand acesta a fost gata am adaugat ulei, 2 tije de marar si varza acra tocata. Am pus deasupra sarmalele, iar bucatile de sunca le-am asezat printre sarmale. Am presarat deasupra cimbru si delikat.

Am pus un alt strat de varza acra, am adaugat suc de rosii si cca 200 ml vin rosu. Deasupra am aruncat 2 fire de marar verde, am pus capacul si am dat la cuptor neincalzit inainte, pentru 2 ore, la foc potrivit.
Am servit sarmalutele cu smantana si ardei iute, alaturi de mamaliguta calda!

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014442 (s)