News Flash:

Sarmale in foi de varza

13 Februarie 2013
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o varza potrivita
o cana de orez
800 g carne de pui tocata
2 cepe
sare
piper
cimbru
2-3 foi de dafin

Mod de preparare:

Pregatim varza asa: scoatem cotorul, punem o lingura de sare si punem la oparit in apa fierbinte cu putin otet pentru a nu se zdrobi. Desfacem apoi fiecare foaie si taiem nervura acea groasa de la cotor.

Umplutura o preparam asa: Calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei si lasam apoi la racit. Adaugam carnea, orezul inmuiat si condimentele (sare si piper). Amestecam bine compozitia si incepem sa impachetam sarmalutele. Le asezam intr-un vas de lut special pentru sarmale, Adaugam foile de dafin si cimbrul si lasam la foc mic pana se inmoaie orezul. Dupa preferinta putem pune 2-3 rosii taiate sau o lingura de bulion.
Se servesc alaturi de mamaliga si smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza orez cepe sare piper cimbru condimentele bulion mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013093 (s)