News Flash:

Sarmale facute cu carne de curcan - Uite asa le dai un gust cum numai bunica o facea. Ea punea un ingredient special

23 Martie 2017
19183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 frunze de vita de vie
½ kg carne de curcan (piept de curcan)
1 lingura cu varf de orez
1 lingurita boia de ardei dulce
½ lingurita sare
½ legatura marar verde
½ l bors de casa natural

Citeste

Mod de preparare:

Carnea de curcan se toaca si se amesteca cu o ceapa mica taiata marunt si condimente dupa gust: boia de ardei pentru gust si culoare si putina sare. Se ia o frunza de vita, se pune o lingura de umplutura si se ruleaza introducand colturile in interior rezultand o sarma, se procedeaza la fel pana cand se termina toata umplutura. Intr-o oala se pune un pat de marar peste care se asaza frumos sarmalele unele langa altele, se adauga bors de casa pana cand sarmalele sunt acoperite si se fierb la foc mic timp de 45-60 minute. Cand sunt gata se servesc calde cu putin iaurt.

Reteta de sarmale de curcan ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale curcan sarmale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013821 (s)