News Flash:

Sarmale dupa reteta lui Chef Catalin Scarlatescu

27 Noiembrie 2018
2061 Vizualizari | 1 Comentarii

Te mandresti cu cele mai bune sarmale facute de tine? Anul acesta incearca sa faci preparatul traditional romanesc, gatit dupa reteta lui Chef Catalin Scarlatescu! Iata reteta secreta de sarmale a lui Chef Scarlatescu. Ne este clar, cat de strict si profesionist este Chef Catalin Scarlatescu, celebrul jurat din cadrul emisiunilor cu caracter culinar, asa ca, dupa ce a adunat ingredientele perfecte, a inceput sa lucreze la reteta pentru preparatul mult ravnit de Sarbatori.

Dupa ani intregi de explorat si incercat diverse imbunatatiri la reteta traditionala pentru sarmale, Chef Catalin Scarlatescu, a descoperit secretul care le face sa fie extrem de gustoase.

Ingrediente pentru reteta secreta de sarmale a lui Chef Scarlatescu: 2 kg ceapa ,4 kg de carne tocata de porc , 500 g orez ,40 g piper ,11 g sare/kg carne ,o bucata de afumatura ,bulion ,varza murata

Mod de preparare: Se toca ceapa marunt, dupa care o calim pana prinde o culoare usor aurie si o lasam putin la racit. Apoi o amestecam cu carnea tocata, orezul spalat in prealabil, cimbru, sare, piper si inca 2 ingrediente secrete. Intre timp, alegem cele mai frumoase frunze de varza murata. Impaturim cu grija continutul. Dupa ce am terminat de facut sarmalele, tocam varza murata si o amestecam cu bulion.

Este momentul sa punem totul in oala. Mai intai asezam un strat de varza, peste care adaugam cateva foi de dafin, dupa care asezam in mijloc o bucata generoasa de afumatura si incepem sa punem un strat de sarmale. Repetam cu un strat de varza si unul de sarmale pana cand umplem oala. Adaugam apa si un pic de ulei, dupa care le bagam la cuptor. Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scarlatescu, ti se vor topi in gura.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale scarlatescu reteta sarmale chef scarlatescu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

PIELEANU NINEL  | #4168
si inca doua ingrediente secrete???
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1839 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020026 (s)