News Flash:

Sarmale dintr-astea nu ai mancat niciodata. RETETA de sarmale invelite in bacon

10 Februarie 2017
6859 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

orez fiert
carne de gaina sau de porc
ceapa
bacon
unt
ciuperci
frunze de varza
piper negru
sare
apa

Mod de preparare:


1. Taie carnea ca pentru snitele, bate-o cu ciocanul de snitele, apoi potriveste-o de piper si sare.
2. Caleste usor ceapa si ciupercile, dupa care pune in tigaie orezul. Potriveste de sare si piper.
3. Pune umplutura in bucatile de carne, sub forma de rulouri.
4. Inveleste rulourile in frunzele de varza oparite.
5. Pune sarmalele in untul incins din tigaie, toarna apa peste ele si lasa-le la inabusit in jur de 15-20 de minute.
6. Apoi inveleste-le in fasii de bacon, pune-le intr-o tava unsa cu putin ulei si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, timp de 10-20 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale invelite reteta sarmale sarmale bacon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019826 (s)