News Flash:

Sarmale din crap cu rozmarin

1 Iunie 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale din crap cu rozmarin
Ingrediente: 500 g carne de peste o ceapa 50 g orez 1/2 franzela 100 ml lapte 2 crengute de rozmarin 500 ml suc de rosii sare piper boabe rosii si verzi frunze de vita-de-vie Mod de preparare: Se da prin masina de tocat carnea de peste. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si painea inmuiata in lapte si presata bine. Se amesteca si se potriveste gustul de sare. Se impacheteaza sarmalele. Se asaza sarmalele intr-un vas, se torana sucul de rosii indoit cu apa, se pune piperul si rozmarinul si se fierbe pe aragaz cam 30 de minute. Dupa aceea se da la cuptor 10 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat lapte kaizer afumat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019167 (s)