News Flash:

Sarmale de post - Reteta cu ciuperci

17 Octombrie 2016
26547 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

o varza acra
o cana cu orez
250 gr ciuperci
1 morcov
2 cepe mari
2-3 linguri cu pasta de rosii
80-100 ml de ulei
150 ml suc de rosii
sare
piper negru, proaspat rasnit
marar
o foaie de dafin

Mod de preparare:

1. Pune la desarat varza acra. Desfa-o foaie cu foaie (bineinteles) si rupe cotoarele groase.
2. Spala, curata si taie marunt ciupercile.
3. Toaca ceapa, caleste-o, apoi pune peste ea ciupercile si acopera tigaia.
4. Spala orezul si alege-l, daca trebuie.
5. Pune orezul peste ciuperci, impreuna cu mararul, morcovul dat pe razatoare, pasta de rosii, o cana de apa, restul de ulei, piperul si sarea. Lasa compozitia sa fiarba putin, pentru ca bobul de orez sa se umfle.
6. Ia compozitia de pe foc si pune cate una sau doua linguri din ea pe fiecare foaie de varza. Suceste bine, ca sa nu se desfaca in timpul fierberii.
7. Pune pe fundul unei oale cotoarele taiate, putina varza tocata, apoi aseaza cu grija sarmalele.
8. Adauga sucul de rosii peste ele, toarna apa, pune foaia de dafin si lasa la fiert la foc mediu spre mic. Din cand in cand intoarce oala (daca ai pus-o la fiert pe plita).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale post sarmale ciuperci retete sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022960 (s)