News Flash:

Sarmale de curcan

24 Mai 2011
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale de curcan
Ingrediente: 1 pulpa si ½ de piept de curcan 3 linguri orez 4 linguri pasta de tomate 3 cepe ½ lingurita cimbru 2 foi de dafin 3 linguri ulei 2 verze murate sare piper Mod de preparare: Se dezoseaza carnea si se toaca impreuna cu ceapa; se adauga orezul spalat bine si scurs, cimbrul, doua linguri pasta de tomate, sare si piper, dupa gust, si se omogenizeaza bine compozitia. Se spala varza, se desface frunza cu frunza, se taie cotoarele, foile se taie bucati. Se ia cu lingura din compozitia de carne, se pune  pe foaia de varza, se indoaie spre interior un capat al frunzei, se ruleaza strans, apoi se introduce si celalalt capat al frunzei. Se asaza frunze de varza pe fundul vasului de lut in care se fierb sarmalele. Se asaza sarmalele in straturi, se adauga putin cimbru si foile de dafin. Deasupra se pune varza tocata, doua linguri pasta de tomate diluata cu apa si se stropeste cu ulei. Se acopera sarmalele de curcan cu apa, se pune capacul si se introduc la cuptor. Dupa o ora se ia capacul si se mai lasa inca o ora si jumatate. sursa articol: http://www.retete-de-mancare.com sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat ardei umpluti ardei kapia slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1257 viz    0 com
5002 viz    0 com
1078 viz    0 com
5407 viz    0 com
1204 viz    0 com
4488 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013870 (s)