News Flash:

Sarmale cu varza murata

21 Decembrie 2011
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale cu varza murata
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
1 cana de orez
1 varza murata
3 oua
3 morcovi
2 cepe
3 foi de dafin
1 ceasca de suc de rosii
2 linguri de ulei
sare

Mod de preparare:

Varza se spala in doua ape, se desprind foile, iar apoi se lasa la desarat cateva ore. Carnea de pui se trece prin masina de tocat, morcovii se dau pe razatoare, iar ceapa se taie julien. Dupa aceea se pune la fiert orezul. Legumele se calesc in putin ulei cu apa. Cand s-au inmuiat un pic se pune si carnea de pui si se amesteca incontinuu. In umplutura se adauga ouale, orezul fiert si sucul de rosii si iarasi se amesteca bine. Se pune cate o lingura din compozitie pe cate o foaie de varza si se rasuceste. Sarmalele se pun intr-o cratita mare, unsa cu putin ulei. La final, se acopera cu foile de varza ramase, se toarna apa, se pun foile de dafin si se dau la cuptor. Se lasa la fiert cateva ore, la foc mediu.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

orez varza murata oua morcovi cepe ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3056 viz    0 com
2673 viz    0 com
2750 viz    0 com
2713 viz    0 com
1952 viz    0 com
1618 viz    0 com
3500 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013601 (s)