News Flash:

Sarmale cu varza acra

6 Iunie 2016
2785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr orez
500 gr carne de porc tocata
2 cepe
1 catel de usturoi
1 ou
sare
putin piper negru
1 lingura boia
frunze de varza acra
ulei de gatit
2-3 frunze de dafin (proaspete sau uscate)

Alte ingrediente:
2 cepe tocate
putin ulei
o lingura de boia
bucatele de bacon

Mod de preparare:

1. Alege orezul, spala-l si pune-l la fiert.
2. Injumatateste frunzele de varza.
3. Toaca marunt cateva frunze, iar pe restul pastreaza-le.
4. Toaca marunt ceapa si amestec-o cu oul,  usturoiul, carnea tocata, piperul, sarea, boiaua si uleiul. Pune acum si orezul (care a tras doua-trei clocote).
5. Ia cate o lingura din compozitie si pune in cate o bucatica de frunza de varza. Suceste-o bine.
6. Intre timp caleste celelalte doua cepe in ulei incins, intr-o oala mai adanca.
7. Pune boiaua si amesteca.
8. Adauga frunzele tocate marunt.
9. Dupa 1-2 minute pune sarmalele in oala.
10. Acopera cu bucatele de bacon, apoi cu restul de fruze tocate.
11. Pune apa si frunzele de dafin si lasa sa fiarba la foc mic spre mediu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale varza sarmale carne sarmale reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2744 viz    0 com
2013 viz    0 com
24806 viz    0 com
2279 viz    0 com
4031 viz    0 com
5319 viz    0 com
10221 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016408 (s)