News Flash:

Sarmale cu mamaliga

10 Octombrie 2013
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne tocata amestec
1 ceapa
1 morcov
300g orez
sare
ulei
o varza acra
1 ceasca zarzavat
3 linguri bulion
2 linguri cimbru

Mod de preparare:

Peste ceapa calita se adauga morcovul ras, zarzavatul si bulionul si se lasa la calit inca 10 minute. Orezul se pune la umflat. Peste carnea tocata se pun orezul, sosul de ceapa, cimbru, sare si se amesteca bine. Se impacheteaza carnea in foiile de varza. Intr-o oala se pune restul de varza acra taiat marut peste care se adauga rand pe rand sarmalele. Se lasa la foc mic timp de 2 ore. Se serveste cu mamaliguta calda, smantana si ardei iute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1484 viz    0 com
1808 viz    0 com
1050 viz    0 com
1564 viz    0 com
1389 viz    0 com
1362 viz    0 com
1491 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013162 (s)