News Flash:

Sarmale cu mamaliga

10 Octombrie 2013
1771 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne tocata amestec
1 ceapa
1 morcov
300g orez
sare
ulei
o varza acra
1 ceasca zarzavat
3 linguri bulion
2 linguri cimbru

Mod de preparare:

Peste ceapa calita se adauga morcovul ras, zarzavatul si bulionul si se lasa la calit inca 10 minute. Orezul se pune la umflat. Peste carnea tocata se pun orezul, sosul de ceapa, cimbru, sare si se amesteca bine. Se impacheteaza carnea in foiile de varza. Intr-o oala se pune restul de varza acra taiat marut peste care se adauga rand pe rand sarmalele. Se lasa la foc mic timp de 2 ore. Se serveste cu mamaliguta calda, smantana si ardei iute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1520 viz    0 com
1840 viz    0 com
1077 viz    0 com
1607 viz    0 com
1419 viz    0 com
1397 viz    0 com
1519 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013410 (s)