News Flash:

Sarmale cu ciuperci

14 Noiembrie 2011
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarmale cu ciuperci
Ingrediente: 300 g ciuperci champignon 1 ceasca orez 1 ceapa 1/2 ardei rosu 1 morcov 1 varza murata 3 linguri pasta de tomate cimbru Delikat Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt si se calesc 5 minute. Ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna cu celelalte legume pana se inmoaie. Se adauga orezul spalat si 1 ceasca de apa si 1 lingura pasta de tomate. Se lasa pe foc pana scade apa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la racit. Se desfac foile de varza,iar cotoarele se toaca marunt si se pun intr-o oala, se presara cimbru si pasta de tomate desfacuta in putina apa. Pe fiecare foaie de varza se pune cate o lingura din compozitie si se infasoara sarmalele. Se asaza in oala in forma de floare, se presara cimbru si putina pasta si se pune un alt strat de sarmale pana se termina compozitia. Deasupra se toaca varza, se presara cimbru si se pune putina pasta de tomate. Se umple o oala cu apa si se fierb sarmalele intre 60-90 min la foc mediu. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune retete vegetariene delikat patrunjel radacina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019653 (s)