News Flash:

Sarmale cu ciuperci

15 Aprilie 2016
3592 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr ciuperci
foi de varza acra
2 cepe mici
½ cana orez
cimbru
fulgi de ardei iute
sare

Mod de preparare:

Ciupercile curatat, spalat si tocat marunt. La fel si ceapa, pe care am am calit-o in putin ulei. Peste ceapa am adaugat ciupercile tocate si le-am lasat pe foc cca 15 minute, apoi am adaugat si orezul, care a absorbit restul de zeama ramasa de la ciuperci, deci sa mai fi stat vre-o 10 minute pe foc.
Spre final am condimentat cu sare, cimbru si fulgi de ardei iute, am oprit focul si am lasat sa se raceasca.

Am format sarmalutele, pe care le-am pus intr-un vas de lut impreuna cu varza tocata si suc de rosii. Am dat la cuptor pentru cca 1 ora jumatate, sau pana sarmalutele au fost gata.

Reteta de sarmale cu ciuperci ne este recomandata de Simona
.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale post sarmale ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3132 viz    0 com
3493 viz    0 com
2806 viz    0 com
2469 viz    0 com
6118 viz    2 com
5424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022534 (s)