News Flash:

Sarmale ardelenesti - Ce nu trebuie sa-ti lipseasca de pe masa de sarbatori

22 Decembrie 2016
2475 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca orez
250 g carne tocata de vita
450 g carne tocata de porc
vreo 16-17 foi varza murata
5 felii sunculita afumata
1 ceapa
2 linguri ulei
1 cana zeama de varza
250 ml suc de rosii
sare
piper proaspat macinat
cateva boabe de piper
marar proaspat sau uscat
cimbru (optional)

Mod de preparare:

1. Amesteca ambele tipuri de carne tocata.
2. Caleste ceapa si orezul in ulei.
3. Pune-le peste carne, impreuna cu sunca taiata  in cuburi, piperul, sarea si sucul de rosii. Omogenizeaza.
4. Spala in cateva ape foile de varza, pentru a se desara.
5. Suceste sarmalele ca de obicei.
6. Pune pe fundul mai gros al unei oale un strat de varza tocata, apoi sarmalele.
7. Presara boabele de piper, mararul tocat si cimbrul.
8. Toarna zeama de varza indoita cu apa fierbinte. Trebuie sa acopere complet sarmalale.
9. Fierbe sarmalele de foc potrivit spre mai mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale ardelenesti reteta sarmale sarmale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021699 (s)