News Flash:

Sarlota de cafea

12 Aprilie 2011
2623 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarlota de cafea
Ingrediente necesare: 500 g frisca 3 cescute de cafea neagra tare 6 linguri de zahar 9 foi de gelatina Mod de preparare: Cafeaua impreuna cu zaharul se amesteca pe foc, pana cand acesta s-a topit. Foile de gelatina se spala. Apoi se pun in cafeaua calduta. Inainte sa se inchege suficient aceasta sarlota, se adauga frisca. Se amesteca pana totul devine omogen. Apoi se toarna in cupe. Cupele umplute cu sarlota de cafea se tin la frigider pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec cas bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5636 viz    0 com
3437 viz    0 com
4963 viz    0 com
1314 viz    0 com
1444 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012975 (s)