News Flash:

Sarlota cu aroma de vanilie

9 Ianuarie 2015
8095 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 100 gr faina
4 oua separate, la temperatura camerei
cca 110 gr unt topit
1 lingurita extract de vanilie
zahar pudra pentru decor
cca 100 gr zahar
450 ml lapte caldut

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 162 de grade Celsius, greseaza o tava de copt, apoi tapeteaz-o cu hartie pergament. Bate albusurile spuma. Mixeaza si galbenusurile cu zahar, apoi adauga vanilia si untul (mixeaza timp de 2 minute). Pune dupa aceea faina si continua sa mixezi pana se omogenizeaza. Incorporeaza treptat laptele si omogenizeaza inca o data. Adauga pe rand albusurile cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ai terminat, toarna aluatul in tava si bag-l in cuptor pentru aproximativ 60 de minute sau pana cand se rumeneste. Scoate tava, las-o sa se raceasca si presara zahar pudra pe ea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete sarlote sarlota vanilie prajituri retete culinare culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020803 (s)