News Flash:

Sarlota cipriota

1 Iulie 2011
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarlota cipriota
Ingrediente: 6 oua 1 l lapte 250 gr zahar 250 gr malai sau faina de orez 3 pliculete de zahar vanilat 100 gr ciocolata amaruie cacao Mod de preparare: Se incalzesta laptele si se pun in el: malaiul cernut, zaharul, zaharul vanilat si cele 6 oua batute bine. Amestecul se pune pe foc intr-un alt vas cu apa fierbinte timp de 30 de minue, amestecand continuu. Se topeste ciocolata, se pune in fiecare cupa cate o lingurita, apoi se toarna sarlota peste si rad 2 cuburi de ciocolata. Se da la rece cel putin o ora. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
1344 viz    0 com
1036 viz    0 com
1380 viz    0 com
993 viz    0 com
2084 viz    0 com
1381 viz    0 com
1017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013815 (s)