News Flash:

Saratele in forma de albine

28 Februarie 2012
3314 Vizualizari | 0 Comentarii
Saratele in forma de albine
Ingrediente:

cca 100 ml de lapte caldut
cca 400 g faina 650
12 g drojdie proaspata
100g branza burduf
1/2 pachet de unt
un ou batut cu un praf de sare

Mod de preparare:

Laptele caldut cu drojdia, un praf de zahar si unul de sare, precum si o lingurita de faina se amesteca si se lasa pina cind apar bulele de fermentatie. Am adaugat restul de ingrediente si am definitivat aluatul pe care l-am lasat la crescut vreo 3 ore. Apoi am intins foi si le-am taiat cu diferite forme:p e care le-am pensulat cu ou batut si presarat cu mac:si le-am dat pentru circa 2o minute la cuptor, la foc moderat.
Saratele in forma de albina pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte faina 650 drojdie branza burduf unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015561 (s)