News Flash:

Saratele II

27 Octombrie 2011
3001 Vizualizari | 0 Comentarii
Saratele II
Ingrediente: 350 gr branza de vaci 900 gr faina 200 gr branza feta 350 gr smantana 100 gr cascaval 100 gr emmental (parmezan) 3 oua chimen 1 lingura de sare 200 gr unt moale 3 linguri ulei de masline Pentru uns: 3-4 galbenusuri un praf de sare Mod de preparare: Intr-un bol mai mare se amesteca untul moale, ouale, cascavalul ras, branza feta, branza de vaci si smantana, dupa care se presara cate putina faina si se framanta aluatul, adaugand si uleiul de masline, sarea si restul de faina, pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de maini. E posibil sa mai aveti nevoie de putina faina. Cand aluatul este gata se intinde foaia, presarand putina faina pe suprafata de intins. Foaia trebuie sa fie destul de grosuta. Se taie saratelele dupa preferinte, se ung cu ou, se presara chimen si emmental sau parmezan ras si se coce in jur de 25-30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene salata verde tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2901 viz    0 com
2228 viz    0 com
2036 viz    0 com
3575 viz    0 com
1768 viz    0 com
2123 viz    0 com
2558 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015469 (s)