News Flash:

Saratele cu mac si susan

10 Decembrie 2013
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g unt sau margarina
4 linguri de smantana grasa
100 g branza de oi
cca 500 g faina
un ou
seminte de susan
seminte de mac

Mod de preparare:

Se prepara un aluat elastic framantand bine faina cu untul topit si branza data prin razatoarea mica. Se infasoara in folie alimentara si se da 2 ore la frigider.
Se scoate aluatul din frigider, se imparte in doua si se intand foi cu grosimea de 0,5 cm care se ung cu ou, se presara cu seminte de susan sau mac, apoi se taie in fasii subtiri 1,5 cm latime si lungi de cca.10 cm. Se asaza fasiile una langa alta in tava in care am pus hartie pentru copt. Se coc 15 minute, pana se rumenesc bine. Sunt delicioase, crocante, numai bune pentru un aperitiv. Pe langa seminte se poate presara si cateva fire de sare grunjoasa.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023780 (s)