News Flash:

Saratele cu chimen II

13 Octombrie 2011
4928 Vizualizari | 0 Comentarii
Saratele cu chimen II
Ingrediente: 650 g branza sarata 900 gr faina 2 oua 250 gr unt 50 gr chimen 400 ml iaurt / sana Mod de preparare: Intr-un vas mai mare se pune branza data prin ochiurile mici ale razatoarei, untul ras, iaurtul, ouale si chimenul. Se amesteca totul bine pana la omogenizare, apoi se adauga faina, incorporand-o treptat, pana rezulta un aluat nelipicios, dar nu foarte compact. Cu mainile date prin faina se fac bilute de marimi aproximativ egale, din aluat, cam de marimea unei caise. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si  se  coc bine. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


susan bucataria internationala retete vegetariene faina unt tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2679 viz    0 com
1867 viz    0 com
1825 viz    0 com
2058 viz    0 com
1349 viz    0 com
1277 viz    0 com
2102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018758 (s)