News Flash:

Saratele cu branza feta si iaurt

23 Septembrie 2011
4052 Vizualizari | 0 Comentarii
Saratele cu branza feta si iaurt
Ingrediente: 900 gr iaurt 1 kg faina 500 gr branza feta 4 linguri untura 2 oua 1 praf de copt maghiran uscat oregano uscat 1-2 linguri paprika dulce Pentru finisare: 2 linguri lapte 1 ou seminte de susan chimen Mod de preparare: Intr-un bol incapator se amesteca ouale cu untura, se adauga iaurtul, apoi branza feta rasa, iar la final se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt, pana la obtinerea unui aluat omogen, nelipicios. In acest aluat se pun niste verdeturi uscate si boia pentru culoare. Aluatul obtinut se da la rece cam 2 ore, apoi pe un plan infainat se intinde o foaie, nu foarte groasa, cam 1 cm. Cu niste forme de fursecuri se decupeaza formele dorite. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun saratelele, se ung cu ajutorul unei pensule de bucatarie cu amestecul de ou + lapte, apoi se presara seminte de susan si se da la cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere retete vegetariene faina salata verde smantana fermentata lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

925 viz    0 com
1101 viz    0 com
1574 viz    0 com
1622 viz    0 com
1120 viz    0 com
8353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019352 (s)