News Flash:

Saratele cu branza de vaci. Asa ceva nu ai mancat niciodata

12 Decembrie 2016
4388 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr faina
2 galbenusuri
300 gr branza de vaci
100 gr unt
1/2 lingurita de sare

Pentru uns si decor:
sare
chimen, susan, mac
1 ou

Mod de preparare:


Galbenusurile de ou se amesteca cu branza si untul apoi se adauga faina si sarea si se framanta usor.
Aluatul se pune la rece cel putin o ora sau de seara pana dimineata.
Scoatem aluatul din frigider si il lasam putin apoi il intindem intr-o foaie de 1/2 cm grosime.
Taiem saratele sau forme de covrigei, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.
Deasupra presaram susan, chimen, mac sau chiar sare.
Coacem saratelele la 180 grade Celsius, timp de 15 minute.
Mie mi-au iesit 2 tavi mari.
 
Observatii:
Saratelele (aluatul necopt) se pot si congela; le punem una langa alta pe o foaie de copt, apoi le bagam la congelator si cand ingheata le punem intr-o punga.
Bineinteles fara sa le ungem cu ou.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

saratele branza reteta saratele aluat saratele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014337 (s)