News Flash:

Saratele cu branza de vaci

31 Octombrie 2014
3225 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
2 galbenusuri
300g branza de vaci
100g unt
1/2 lingurita de sare

Pentru uns:
chimen
1 ou
sare
susan
mac

Mod de preparare:

Galbenusurile de ou se amesteca cu branza, apoi se adauga faina si sarea si se framanta usor. Aluatul se pune la rece cel putin o ora sau de seara pana dimineata. Scoatem aluatul din frigider si il lasam putin apoi il intindem intr-o foaie de 1/2 cm grosime. Taiem saratele sau forme de covrigei, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.
Deasupra presaram susan, chimen, mac sau chiar sare. Coacem saratelele la 180g C timp de 15 minute.
 
Saratelele (aluatul necopt) se pot congela. Le punem una langa alta pe o foaie de copt, apoi le bagam la congelator si cand ingheata le punem intr-o punga. Bineinteles fara sa le ungem cu ou.

Saratele cu branza de vaci
recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

saratele retete branza aperitive antreuri retete culinar sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022378 (s)