News Flash:

Saratele

6 Aprilie 2011
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
saratele
Ingrediente: 1/2 kg faina 1/2 kg margarina 1/2 kg branza sarata 2 lingurite praf de copt susan 1 ou Mod de preparare: 1. Puneti faina, margarina si branza intr-un castron si framantati-le bine pana se formeaza un aluat omogen. 2. Puneti apoi la frigider pentru jumatate de ora. 3. Intindeti aluatul pe o planseta si taiati in forma in care doriti sa iasa saratelele. 4. Dupa ce ati taiat aluatul in forme, ungeti fiecare saratica cu galbenus de ou si presarati susan pe deasupra. 5. Ungeti tava cu un pic de ulei si tapetati-o cu faina apoi puneti saratelele la distanta de jumatate de cm una de alta. 6. Coaceti saratelele la foc iute pana cand devin aurii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina faina branza sarata susan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1342 viz    0 com
1346 viz    0 com
1407 viz    0 com
3653 viz    0 com
1221 viz    0 com
2769 viz    0 com
2262 viz    0 com
2435 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013582 (s)