News Flash:

Saramura de peste

19 Octombrie 2011
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Saramura de peste
Ingrediente: 1 somon 2 rosii un ardei iute un ardei galben gras patrunjel 2 linguri bulion 100 ml vin alb Mod de preparare: Pestele se portioneaza si se gateste pe gratar mai intai, la foc mare, pe partea cu piele, iar apoi la foc mic, timp de 15 minute. Tot pe gratar se asaza rosiile si ardeii. Separat se pregateste sosul: cele 2 linguri de bulion se amesteca cu vinul dupa ce da un clocot se adauga rosiile, ardeii taiati cubulete si se fierb 5 minute, apoi se pune pestele care se mai lasa un minut. Se asaza portiile de somon pe un platou, dupa care se toarna sosul si se presara cateva frunze de patrunjel. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-online.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa instant bucataria internationala retete vegetariene rosii nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1666 viz    0 com
1150 viz    0 com
2427 viz    0 com
2872 viz    0 com
1090 viz    0 com
2148 viz    0 com
1658 viz    0 com
3675 viz    0 com
1976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019681 (s)