News Flash:

Saramura de crap

1 Iunie 2011
2963 Vizualizari | 0 Comentarii
Saramura de crap
Ingrediente: 1 kg crap 50 gr unt o lingura ulei de masline o lingura pasta de rosii Regal o lingurita boia de ardei dulce o lingura condimente pentru peste o lingurita Oregano piper sau ardei iute 50 gr usturoi Mod de preparare: Dupa curatare si eviscerare, pestele se spala, se taie capul si un pic din coada, apoi se despica in lungime, fara a fi dezosat. Cele doua jumatati se taie in bucati potrivite, se sterg de apa, se sareaza adaugand si piper. Se stropesc cu ulei si se lasa un sfert de ora. Se frig pe gratarul incins pe ambele parti, fara a se usca prea tare. Intre timp se pune la fiert 1 litru apa, in care se adauga toate ingredientele pe rand, incepand cu untul si uleiul. Se da un clocot sau doua si se toarna asa fierbinte peste bucatile de peste asezate in prealabil intr-o tava termo rezistenta. Se pune tava in cuptorul incins pentru un sfert de ora. Separat se face un mujdei de usturoi, care se toarna peste peste dupa ce a fost scos din cuptor. Se serveste cu mamaliguta fierbinte. sursa articol: http://delly.garbo.ro/ sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

boia placinte cacao instant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1272 viz    0 com
3032 viz    0 com
7307 viz    1 com
1340 viz    0 com
1075 viz    0 com
2433 viz    0 com
1063 viz    0 com
1111 viz    0 com
1252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013861 (s)