News Flash:

Saramura cu pulpe de pui

19 Septembrie 2013
2210 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 pulpe de pui
4 rosii
4 ardei
1 ardei iute
1 capatana usturoi
sare
piper
cimbru
boia de ardei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pulpele si se condimenteaza. Se frig pulpele dezosate pe gratar. Punem pe gratar si rosiile ardeii. Cat se fac pulpele preparam saramura astfel: punem pe foc 1 l apa, un catel usturoi pisat marunt, ardeiul iute, sare, piper, cimbru, boia de ardei si dam in unul-doua clocote. Cand este gata si carnea o punem in zeama, adaugam ardeii si rosiile coapte curatate si taiate cubulete si mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute. Servim cu mamaliguta calda si ardei iuti.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete saramura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019562 (s)