News Flash:

Sanvis cu branza

30 Martie 2016
1553 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 felii de paine toast
350 g branza rasa ( poate fi cheddar, parmezan sau chiar cascaval)
6 linguri de unt

Mod de preparare:

Unge cu unt fiecare felie de paine. Incinge un gratar sau o tigaie nonaderenta la foc mediu. Pune sase felii de paine pe un platou. Pe partea neunsa a acestora adauga branza rasa. Poti adauga si alte toppinguri dupa preferinta (bacon, ceapa verde, rosii, salam etc.). Asaza painea ramasa deasupra, cu partea unsa in sus.

Asaza unul sau doua sandviciuri pe gratar sau in tigaie si frige-le pe ambele parti pana se rumenesc.
Serveste-le calde alaturi de o cana de lapte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sandvis branza sandvis grill reteta sandvis
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019701 (s)