News Flash:

Santa Lucia

27 Octombrie 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Santa Lucia
Ingrediente: 1/2 l apa 5 linguri de cafea macinata 4-10 bucati de zahar cubic 4 cuisoare 1 scortisoara 1/2 lingurita de coaja de portocala razuita 4 cl rom 2 linguri de frisca lichida Mod de preparare: Prima data se prepara cafeaua, dupa care se toarna intr-un vas. Se adauga condimentele, zaharul, coaja de portocale si romul. Se lasa amestecul sa se incalzeasca putin sub capac (dar nu se fierbe). Se toarna amestecul prin strecuratoare in paharele incalzite. Se decoreaza cu frisca lichida batuta si cu coaja de portocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas bucataria internationala ceapa arpagic stafide zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1103 viz    0 com
3351 viz    0 com
1684 viz    0 com
1044 viz    0 com
981 viz    0 com
1056 viz    0 com
925 viz    0 com
1396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022296 (s)