News Flash:

Sangria - reteta valenciana

4 Aprilie 2011
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
sangria valencia
Ingrediente: 700 ml vin rosu (cabernet) 25 ml gin 25 ml lichior de portocale 25 ml cognac sau brandy 25 ml vermut rosu 200 ml suc de portocale natural o piersica, un mar, o lamaie 20 gr. zahar ( 3 plicuri de zahar pentru cafea) cuburi de gheata ( aprox. 10-12 bucati) Preparare: Sangria se prepara in ulcioare de lut, pt cantitatile de mai sus fiind nevoie de un ulcior de 1,5l. Se amesteca vinul cu zaharul (cu o lingura de lemn, noua daca se poate) pana cand zaharul se dizolva. Se adauga restul de alcool, sucul de portocale, piersicile si merele in felii si zeama de la o lamaie. Se adauga cuburile de gheata si se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail praz portocale coniac vermut rosu visinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1241 viz    0 com
1198 viz    0 com
1092 viz    0 com
1137 viz    0 com
1244 viz    0 com
1642 viz    0 com
1305 viz    0 com
1543 viz    0 com
1541 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 25 queries | Mysql time :0.013179 (s)