News Flash:

Sangria cu piersici, mere si portocale

29 Iulie 2013
2314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g ceai dulce din frunze de piersic
30 ml rom
30 mg zahar
1 sticla de vin rosu
2 piersici foarte coapte
2 portocale, taiate felii
2 mere taiate cubulete
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Pune toate fructele taiate intr-un bol si adauga peste ele ceaiul, romul, zaharul si sucul de la o lamaie. Lasa-le sa se "marineze" aproximativ o ora, amestecandu-le din cand in cand. Apoi, adauga vinul peste ele si amesteca bine.
Serveste sangria cu multa gheata si nu uita sa torni in pahar si bucati de fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin rosu mere bol sangria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1203 viz    0 com
2081 viz    0 com
1186 viz    0 com
1732 viz    0 com
2330 viz    0 com
1374 viz    0 com
1490 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020469 (s)